JSC “Putnu fabrika Ķekava”+ recepte

23.05.2017
/ /

JSC “Putnu fabrika Ķekava”+ recepte

23.05.2017
/ /

Putnu fabrika Ķekava dibināts 1967. gadā.  Laika gaitā uzkrāta bagāta pieredze un izkoptas putnkopības, kā arī produktu ražošanas tradīcijas. Esam vienīgais pilna cikla ražošanas uzņēmums putnu gaļas audzēšanā un vistas gaļas produktu ražošanā nu jau ar 50 gadu pieredzi.Mūsu mērķis ir būt vistuvāk savam patērētājam. Tāpēc sadarbojamies ar veikaliem visā Latvijā un esam īpaši lepni par savu firmas veikalu tīklu attīstību. Mūsu uzņēmuma veikalos vienmēr ir pieejams plašākais produkcijas klāsts un lielāko daļu produkcijas tirgojam uz svara – tālab produkti iegādājami klientam vēlamā daudzumā un par ražotāja cenām. Visbiežāk tieši savos veikalos arī testējam jaunas garšas, aptaujājam pircējus un īpaši gaidām atsauksmes un ierosinājumus, lai taptu vēl labāki.

AS Putnu fabrika Ķekava

Mājas lapa: www.vistas.lv ;

E-pasts: info@pfkekava.lv ;

Tālrunis: 67874000, 25809710

Ātrā vistas filejas lazanja

9–12 lazanjas plāksnes

2 daiviņas ķiploku

250 g mocarellas siera

2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu

3 ēdamkarotes sakapāta bazilika

300 g Barilla tomātu mērces ar baziliku

1 tējkarote sviesta veidnes ietaukošanai

VISTAI

2 vistas filejas

2 ēdamkarotes olīveļļas

3 daiviņas ķiploku

1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu

1 čili pipars

1 tējkarote paprikas pulvera

  1. Vistas filejas iemarinē olīveļļā un smalki sakapātu pētersīļu, ķiploku un čili piparu maisījumā, kam pievienots paprikas pulveris. Atstāj vismaz uz 1 stundu.
  2. Ietauko veidni, sakarsē krāsni līdz 200° C temperatūrai.
  3. Vistas filejas apgrilē vai apcep 7 minūtes no katras puses un sagriež smalkās strēmelēs vai kubiņos.
  4. Vistas filejas strēmelītes sajauc ar Barilla mērci viendabīgā masā, pievieno smalki sakapātus pētersīļus, baziliku un ķiploka daiviņas.
  5. Lazanjas plāksnes pa vienai novāra ~ 1–2 minūtes un klāj veidnes pamatnē, pāri liek vistas filejas masu un nosedz ar mocarellas šķēlītēm, atkārto to vēl vienā kārtā un nobeidz ar lazanjas plāksnēm un bagātīgu siera kārtu.
  6. Liek cepties sakarsētajā cepeškrāsnī ~ 15 minūtes, līdz siers izkusis.
© 2011–2017 SIA "Liepājas Pētertirgus"